Seniorenverhuizing Delfgauw

Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe ingrijpend een verhuizing kan zijn, vooral voor senioren en ouderen. Er komt heel wat kijken bij het regelen van een verhuizing, zowel op het gebied van logistiek en distributie als op het mentale en emotionele vlak. Daarbij komt dat wanneer u naar bijvoorbeeld een zorginstelling verhuist, u vanwege de beperkte ruimte niet uw gehele inboedel kunt meenemen. Om de verhuizing voor u zo comfortabel en optimaal mogelijk te laten verlopen, proberen wij u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen.

Allereerst zijn wij zeer bekend en ervaren met de huisregels, normen en waarden die gelden in zorginstellingen, seniorencomplexen en andere zorgcentra. Vrijwel dagelijks verzorgen wij verhuizingen naar deze centra en hierdoor zult u tijdens de verhuizing hier geen hinder van ondervinden. Wij laden veelal ’s morgens uw inboedel in met o.a. ons eigen beschermingsmateriaal en zorgen ervoor dat aan het eind van de verhuizing uw spullen in uw nieuwe woning staan. Daarbij zit de nodige demontage en montage inbegrepen. Ook kunnen wij, indien u hier behoefte aan heeft, uw spullen voorafgaand aan de verhuizing inpakken in dozen en/of in de nieuwe woning weer uitpakken. Door hierover een duidelijke afspraak met ons te maken, kunnen wij dit in 1 dag voor u verzorgen. Hierdoor bent u niet afhankelijk van hulp van bijvoorbeeld familie of vrienden. Kijk hier voor meer informatie over in en/of uitpakken.

Indien u kleiner gaat wonen en niet uw gehele inboedel kunt meenemen naar uw nieuwe woning, dragen wij er zorg voor dat uw overbodige spullen worden afgevoerd. Ook zaken als het verwijderen van de vloerbedekking en het opruimen van uw lege, oude woning kunnen wij voor u regelen. Kijk hier voor meer informatie over bezemschoon opleveren oude huis.

Wij beseffen ons wat een verhuizing op hogere leeftijd teweeg kan brengen en proberen u daar zoveel mogelijk in te helpen en te begeleiden.  Indien u hier vragen over heeft, neem dan gerust contact met ons op. Seniorenverhuizing Seniorenverhuizing Delfgauw.