Moerkerken Verhuizingen

Offerte Aanvragen

Verhuizen Delft

Verhuizen is niet iets dat u elke dag doet en wij proberen u dan ook zoveel mogelijk werk en zorgen uit handen te nemen. Wanneer u wilt verhuizen, kunt u een afspraak met ons maken, waarna wij kosteloos en geheel vrijblijvend bij u langs komen. Na een bezichtiging van de te verhuizen inventaris en het horen van uw wensen informeren wij u vervolgens over de kosten van de verhuizing. Lees hier meer informatie over de offerte. Verhuizen Delft.

Verhuizen RotterdamDemontage en montage meubilair

Ook op de dag van de verhuizing doen wij er alles aan om het overbrengen van uw bezittingen zo vlot en veilig mogelijk te realiseren. Niet alleen brengen wij uw inboedel van uw oude woning naar uw nieuwe woning, maar zorgen wij ook voor de demontage en montage van meubilair als bedden, wand- en linnenkasten.Ook kunnen wij, volgens afspraak, het in en/of uitpakken van verhuisdozen met speciaal pakmateriaal geheel of gedeeltelijk verzorgen.

Senioren verhuizing

Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe ingrijpend een verhuizing kan zijn, vooral voor senioren en ouderen. Er komt heel wat kijken bij het regelen van een verhuizing, zowel op het gebied van logistiek en distributie als op het mentale en emotionele vlak. Daarbij komt dat wanneer u naar bijvoorbeeld een zorginstelling verhuist, u vanwege de beperkte ruimte niet uw gehele inboedel kunt meenemen. Om de verhuizing voor u zo comfortabel en optimaal mogelijk te laten verlopen, proberen wij u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen.

Allereerst zijn wij zeer bekend en ervaren met de huisregels, normen en waarden die gelden in zorginstellingen, seniorencomplexen en andere zorgcentra. Vrijwel dagelijks verzorgen wij verhuizingen naar deze centra en hierdoor zult u tijdens de verhuizing hier geen hinder van ondervinden. Wij laden veelal ’s morgens uw inboedel in met o.a. ons eigen beschermingsmateriaal en zorgen ervoor dat aan het eind van de verhuizing uw spullen in uw nieuwe woning staan. Daarbij zit de nodige demontage en montage inbegrepen.

Ook kunnen wij, indien u hier behoefte aan heeft, uw spullen voorafgaand aan de verhuizing inpakken in dozen en/of in de nieuwe woning weer uitpakken. Door hierover een duidelijke afspraak met ons te maken, kunnen wij dit in 1 dag voor u verzorgen. Hierdoor bent u niet afhankelijk van hulp van bijvoorbeeld familie of vrienden.

Contact opnemen met Moerkerken Verhuizingen

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, verhuizen Delft. Volg ons ook via Facebook.